Uppdatering 7 juni: WPC Connect är nu öppet för mötesbokningar och planering av sessioner. Missa inte förmötet i Stockholm (eller online) nästa fredag 17 juni.

 

Årets stora internationella evenemang för dig som är partner till Microsoft hålls 10-14 juli i Toronto, Kanada på Metro Toronto Convention Centre (MTCC).

Förra året i Orlando var vi över 160 svenska deltagare på plats och en övervägande del av dessa var mycket nöjda med arrangemanget och mixen av information, möten och sociala aktiviteter. Vår ambition är att köra samma upplägg i år, med vissa förbättringar enligt den feedback vi fått.

I början av april blev det klart att Microsoft Sveriges tillträdande VD Joacim Damgard kommer med till Toronto i sommar. Vi hoppas att Joacim ska få möjlighet att lära känna så många som möjligt av er, och vice versa, under dessa dagar.

Denna sida uppdateras löpande med övergripande information om evenemanget samt arrangemang och aktiviteter för svenska deltagare på plats. Den officiella sidan för WPC 2016 finns på partnerportalen.

Anmälan
Anmälan till WPC 2016 görs här
Kostnad just nu 2195 USD, höjs med 100 USD 1 juli.
Namn på anmälda deltagare kan kostnadsfritt ändras efter anmälan, läs mer om detta här.
Från och med 20 maj betalas inga pengar tillbaka vid avbokning, läs mer om detta här.
Mer information om mängdrabatter, avbetalningsplaner etc. finns här

Förberedelser + håll dig uppdaterad
Gå med i Yammer-gruppen* Svenska deltagare till WPC 2016 – Toronto för löpande uppdateringar och möjlighet att ställa frågor samt diskutera med oss på Microsoft och övriga svenska deltagare.
WPC Connect är nu öppet för mötesbokningar och planering av sessioner. Läs gärna mer om hur det funkar i Dean Martins blogginlägg Building connections at WPC – get started with WPC Connect.

WPC 2016 Session Catalog se årets sessioner. Uppdateras löpande, just nu över 430 publicerade.

Appar för dig som är på plats kommer att släppas senare i år.

Ett förmöte för svenska deltagare kommer att hållas i Stockholm (med möjlighet att delta online) fredag 17 juni kl 12.00-15.00. Mer information och möjlighet till anmälan kommer inom kort.

 

Svenskaktiviteter

Svensk välkomstreception kommer att hållas söndag 10 juli kl 15.00-17.00 på Bier Markt Esplanade i Toronto, ett stenkast från konferensen. Härifrån går vi sedan till den stora välkomstreceptionen på MTCC som börjar kl. 17.00

Årets svenskmiddag hålls tisdag 12 juli från kl 18.00 på El Caballito i Toronto. Svenskmiddagen sponsras i år av Tech Data.

Mer information om kringevenemang, svenskdagen, rundabordssamtal med mera fås framförallt vid förmötet 17 juni, men självklart också via Yammer-gruppen* Svenska deltagare till WPC 2016 – Toronto.

 

Boende
Årets svenskhotell är centralt belägna Westin Harbour Castle, endast tio minuters promenad från konferensområdet. Du bokar hotellet i samaband med din anmälan. Antalet reserverade platser på svenskhotellet är begränsat. En översikt av aktuella hotell finns att ta del av här.

Varför WPC? Funderar du på att delta för första gången?
WPC är en unik upplevelse som inte bara ger dig ovärderlig insikt i kommande strategier utan också är ett fantastiskt tillfälle att stärka dina relationer med Microsoft och knyta nya kontakter såväl inom Microsoft som med branschkollegor. Program för förstagångsdeltagare finns. Läs gärna mer här

 

Kombinera WPC med semester
Toronto är en av världens mest multikulturella städer och bjuder på upplevelser inom såväl mat, kultur, sport och natur. Här pågår också en spännande utveckling kring innovation och nya teknikbolag. Utöver agendan för konferensen finns det naturligtvis också utrymme att göra egna utflykter. Ta gärna del av tips via Tourism Toronto.

 

2016 Partner of the Year Awards
En utnämning till Partner of the Year ger ditt företag synbarhet under WPC 2016 och kan användas både lokalt och globalt för egen PR och marknadsaktiviteter. Årets kategorier, guidelines, rekommendationer och nomineringsverktyget finns under Awards resources. Nomineringen är nu stängd (7 april).

Vinnare och finalister i 2016 Partner of the Year Awards presenterades i början av juni, grattis till Sigma som är årets Country Partner of the Year. Grattis även till OneVinn, finalist i kategorin Enterprise Mobility.

För dig som inte åker med till WPC

Vi kommer att dela med oss av höjdpunkter och nyheter här via partnerbloggen och Yammer* samt lokala evenemang under hösten. Mer information kommer. Även om du inte deltar vid WPC kan du använda WPC Connect för att skapa kontakter och delta i diskussioner.

Övrigt

Vanliga frågor och svar kring WPC hittar du här
Läs om konferenscentret Metro Toronto Convention Centre här
Har du frågor och funderingar? Ställ dem via Yammer*!

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

Förra årets WPC hölls i Orlando, Florida.
En summering av höjdpunkterna finns här.