Välkommen till det stora avstampet inför kommande lansering av Windows 10. Vi bjuder in till en förmiddag där du som partner till Microsoft får en grundlig presentation av Windows 10, en uppdatering på läget, genomgång av säljargument och affärsmöjligheter samt en närmare titt på licensiering och devicer. Evenemanget är kostnadsfritt och hålls kl 09.00-12.00 (frukost och registrering från 08.30) i Stockholm 2 juni samt i Göteborg 4 juni.

För dig som deltar i Stockholm finns också möjlighet att välja mellan två ytterligare pass att delta vid – båda med fokus på teknik (tekniker respektive utvecklare). Dessa pass hålls efter lunch kl 13.00-14.30. Mer information om dessa pass fås via anmälningslänkarna nedan.
 
Ett tredje spår hålls för ADR/ADD-partner under samma tid men sluttiden för detta är 16.30. Även för detta finns mer information via länkarna nedan.
 
Stockholm 2 juni, Microsoft AB
  • Jag vill delta hela dagen (förmiddag + eftermiddag)
  • Jag vill endast delta under förmiddagen (övergripande/sälj)
  • Jag vill endast delta under eftermiddagen (något av teknikpassen alternativt ADR/ADD)
Göteborg 4 juni, Elite Park Avenue Hotel
  • Jag vill delta under förmiddagen (övergripande/sälj)
 
Missa heller inte den nystartade Yammer-gruppen Windows 10 Sverige där du som svensk partner får de senaste uppdateringarna kring den kommande lanseringen av Windows 10.
 
4 maj, 2015