Ni har säkert redan snappat upp det, men i går presenterades lanseringsdatumet för Windows 10 via Terry Myersons blogginlägg Hello World: Windows 10 Available on July 29. Se också Phil Sorgens inlägg Be ready for the opportunities of Windows 10.

För er som kommer till Windows 10 Partner Readiness Day i veckan väntar mer information och så snart som möjligt kommer vi att dela en sammanfattning för er som inte hade möjlighet att vara på plats i Stockholm eller Göteborg. Som partner till Microsoft rekommenderas du också att gå med i Yammer-gruppen* Windows 10 Sverige för att inte missa några uppdateringar.
 
En påminnelse också för dig som får frågor från vänner och familj. Alla datorer och plattor som i dag har Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1 kan kostnadsfritt uppgraderas till Windows 10 under det första året. Den som vill kan redan nu reservera sin kostnadsfria uppgradering. Mer information och detaljer kring uppgraderingserbjudandet finns här.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

2 juni, 2015