Under gårdagens Microsoft Partner Day Fall 2013 presenterades årets vinnare av Microsoft Partner Awards.

Microsoft Partner Awards delas varje år ut för att premiera partnerföretag som under året har lyckats bäst med att leverera och/eller sälja lösningar baserade på Microsofts plattform. I bedömningen tittar vi bland annat också på samarbetet med Microsoft lokalt för projektet, bevisad kundnöjdhet och innovation.
 
Stort grattis till dessa åtta företag!
 
Årets Cloud Partner: Avanade Sweden AB

Avanade har framgångsrikt drivit försäljning och implementation av Office 365 hos många strategiska kunder. Kunderna har gett Avanade höga betyg för sin kompetens kring migreringslösningar och för den snabbhet man genomfört projekten med.

 
Årets Voice Partner: Cellip AB

Cellip AB är ledande inom Enterprise Voice för Lync med ett stort antal installationer. Man har t ex infört lösningar för extern telefoni helt byggd på Lync. Man har som första operatör lanserat Lynch365 Telefoni som är integrerat med Office 365.

 
Årets SMB Partner: Dustin/IT-Hantverkarna Sverige AB

Dustin/ITH är en ledande partner i SMB-segmentet som framgångsrikt kompletterat sin affär med fokus på Office 365. Här har man nu över 500 aktiva kunder. Under det senaste kvartalet har man också lyckats flytta över 40 000 användare till Windows 8 och ett modernare arbetssätt.

 
Årets Device- och App Partner: Touchtech AB

Touchtech har på kort tid etablerat sig som en ledande kunskapsaktör inom moderna gränssnitt. Man har byggt lösningar baserade på den allra senaste tekniken vare sig det varit Windows 8, Windows Phone 8, Xbox 360, Pixelsense eller Kinect för PC. Touchtech har alltid haft kunderna högst upp på agendan och vunnit deras hjärta och deras fulla tillit. Stora svenska och internationella bolag vilar på den kunskap som man levererar på ren Microsoft teknik.

 
Årets Cloud OS Partner: Lumagate AB

Lumagate har under året framgångsrikt vunnit ett stort antal affärer baserat på Microsofts plattform för moderna datacenter. Lumagate ligger mycket långt framme vad gäller kompetens på Cloud OS.

 
Årets Collaboration Partner: Altran Sverige AB

Altran har vunnit ett flertal större affärer inom collaboration. Man har bl a levererat en modern hybrid-lösning baserad på Office 365, Azure och SharePoint 2013 till en stor internationell kund. För att möjliggöra ökad mobilitet har man också anpassat SharePoint-lösningar med hjälp av responsiv design och för enheter som Windows Phone 8 och Microsoft Surface.

 
Årets BI Partner: Acando AB

Acando har med konceptet Acando Business Insight paketerat Microsofts produkter SQL Server, Office och Sharepoint till ett framgångsrikt kunderbjudande inom Business Intelligence. Man har lyckats med att driva både volym av affärer men också funnit nya unika lösningar på kundens problem.

 
Årets Business Solutions Partner: CGI Sverige AB

CGI har levererat helhetslösningar under begreppet Microsoft Business Platform Provider till ett antal större kunder. Man har lyckats kombinera Dynamics , Office365, Windows Intune och Windows Azure till en komplett lösning för såväl affärstöd som IT-plattform.

 
20 november, 2013