Bland små och medelstora företag väljer i dag över 60 % leverantör efter research och kontakt via webb och sociala medier. Vi vet också att man spenderar avsevärt mycket mer tid på research online, jämfört med för bara några år sedan. Samt att marknadsföring spelar roll och påverkar beslut.

Vi vill påminna om de erbjudanden du som partner till Microsoft kan ta del av för att utveckla er digitala kommunikation och affär. Våra samarbetspartner tillhandahåller ett brett utbud av stöd samt utbildning för att såväl komma igång som att utveckla och jobba strategiskt med er digitala kanaler. De erbjudanden som finns presenteras under ”Skapa fler leads” i Marknadskalendern SMB som du hittar på Yammer* i gruppen med samma namn. Här hittar du också mer övergripande insikter kring målgruppen, trender samt aktuella kampanjer och säljprogram.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
 
 
 
14 april, 2015