Nästa fredag 2 oktober hålls Teknikdagen 2015 med tema Next Generation är snart här i Microsofts lokaler i Stockholm. Än finns platser kvar, anmäl dig i dag!
 
Ur ett tekniskt perspektiv fokuserar denna heldag på de nya förutsättningar och möjligheter som ligger framför dig som partner med de förändringar som nu sker i en allt snabbare takt – kopplat till Windows 10, Microsoft Azure, Office 365 och Windows Server 2016. Bland annat.
 
För presentationerna står två mycket erfarna lösningsarkitekter, Mikael Nyström och Markus Lassfolk från TrueSec. Massor av demos utlovas! Detta är ett utmärkt tillfälle att få en dagsaktuell uppdatering kring att bygga nya lösningar, underhålla existrerande och uppgradera gamla för att hjälpa befintliga kunder och hitta nya affärer.
 
För mer information och komplett agenda, se här.
 
Evenemanget är kostnadsfritt.

Vi bjuder på lunch.

 
För dig som inte befinner dig i Stockholm nästa fredag kommer evenemanget att sändas online samt finnas tillgängligt att se i efterhand. För att följa evenemanget online, gå hit kl 09.00 fredag 2 oktober. Länk för att se evenemanget i efterhand kommer att delas via Yammer samt i detta inlägg.