Microsoft och IAMCP Sverige välkomnar dig till en förmiddag av nya kontakter och nya gemensamma affärer! Hitta och kom i kontakt med rätt samarbetspartners för att utvidga ert erbjudande, vinna nya kunder, och ta er affär till nästa nivå!

Dagens IT-marknad erbjuder enorma möjligheter till nya och utökade affärer. Men som ensam aktör kan man stöta på hinder.

Många partners är fullbokade, och saknar manskapet för att ta vara på alla de möjligheter man har framför sig. Många andra har kompetent och skicklig personal som jagar nya projekt.

Många partners är specialiserade inom ett visst område, men ser möjligheten att sticka ut om man bara kunde erbjuda mervärde inom ett annat område. Samtidigt finns företag som har just den spetskompetensen som skulle kunna vinna över den kunden.

Under denna förmiddag vill vi inspirera till nya lönsamma samarbeten, och hjälpa er att komma i kontakt med rätt Microsoftpartner för att kunna ta nästa steg.

 

Torsdag 15 Juni kl 08:30-12:00
Microsoft AB, Finlandsgatan 36, Akalla

Anmäl dig här

 

 

Skicka in er profil-sida så tidigt som möjligt!

Inkomna profiler publiceras i Deltagarkatalogen här
Tillgång kräver medlemskap i vårt Yammernätverk

För att delta måste varje företag skicka in en enkel info-slide till Team Up-katalogen. Med denna kan man i förväg identifiera vilka partners som är mest intressanta, och nätverksaktiviteterna bli mycket mer effektiva för alla!

Katalogen publiceras här och uppdateras löpande allteftersom vi får in profilsidor. Så man får mer exponering ju tidigare man lämnar in!

Använd denna mall och skicka in till a-erios@microsoft.com

Ju tidigare vi får er profil, desto tidigare kommer andra deltagare att kunna identifiera er som en intressant samarbetspartner!

 

 

Preliminär agenda

08:30-09:00

Frukost

09:00-09:45

Välkomstföreläsning

Varför samarbeta partners emellan?

Vad gör ett samarbete framgångsrikt?

09:45-11:30

Aktivitet:

Partner-to-Partner Networking

11:30-12:00

Mingel