Vill du få bättre koll på hur ert medlemskap i MPN fungerar och vilka förmåner ni har tillgång till, men kanske inte drar nytta av i dag? Samt veta mer om hur ni identifierar relevanta kompetenser och vad ni behöver göra för att ta dem?

Under denna timme går vi igenom detta från grunden och svarar gärna på era frågor kring medlemskap, kompetenser och utbildning. Det vi eventuellt inte hinner eller kan svara på under mötet följer vi upp via Yammer*.

Under denna timme går vi igenom:

  • Ert medlemskap – profil och hantering – Grundläggande om ert företags profil inom MPN och vad som påverkas. Vi tittar också närmare på individuella profiler och vikten av att associera sig med sitt företag i MPN.

     

  • Förmåner i MPN – missa inte att dra nytta av det ni har tillgång till – genomgång av förmåner på alla medlemskapsnivåer med fokus på support och interna licenser (IUR). Kort även om vad som finns att vinna på att kliva upp en nivå från er nuvarande.

     

  • Utbildning, kompetenser och certifieringar – så hittar du relevanta utbildningar och sätter en plan utifrån era behov och önskemål. Vilka kompetenser är relevanta för er och hur tar ni er dit på bästa sätt? Vi tittar även på nya Partner University och vikten av Digital Partner of Record (DPOR) för att era affärer ska räknas in korrekt som grund för molnkompetenser.
  • Resurser och hjälp – mötet kommer att följas upp här på partnerbloggen med en lista över de grundläggande resurserna, svar på vanliga frågor och en uppdaterad medlemsguide på svenska. Via Yammer finns självklart möjlighet att ställa ytterligare frågor även efter mötet.

För presentationerna står Eric Östlund, ansvarig för Microsofts Partner Network i Sverige och Eva Levinson, Partner Readiness Manager med ansvar för partnerutbildningar.

Vem bör delta?

Vi tror att denna genomgång är till nytta för alla som vill få bättre koll på vilket stöd som finns via MPN för i synnerhet utbildning samt utveckling av ert partnerskap. Är du ny som partner till Microsoft är detta ett utmärkt tillfälle till introduktion av hur du hanterar profiler och drar nytta av förmåner. 

Så deltar du

Mötet hålls tisdag 15 december kl 10.00-11.00 via Skype. Vid mötets start, gå in på denna länk. Vill du lägga in en kalenderbokning kan du hämta en sådan här via Yammer*.

 

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.