Vill du veta mer om marketing automation och bättre förstå hur ni kan dra nytta av detta för att generera leads på ett skalbart och förutsägbart sätt, samt gradera och följa upp dem?

Välkommen att lyssna till Peter Svenonius från Humagic som under 45 minuter via Skype går igenom vad, hur och varför samt delar inspiration kring användning och resultat.

Mötet hålls torsdag 7 april kl 08.30-09.15 via Skype for Business. Anmälan görs via mejl till Peter Svenonius som skickar ut länk till mötet som bekräftelse.   

Syftet med mötet är att ge dig information för att avgöra om om det finns potential i marketing automation för ert företag. Samt att ge tips kring hur ni kan gå vidare.

Mötet riktar sig främst till beslutsfattare med ansvar för leadsgenering, intäktsansvariga såsom VD, försäljningschef, marknadschef, konsultchef eller liknande.

Agendan i korthet

  • Marketing automation – varför, hur och vad?
  • Inspiration kring användning och resultat/ROI
  • Tips på kommande utbildningar och utvecklingsprogram kring marketion automation anpassade för er som är partner till Microsoft. 

Vill du ha mer inspiration kring sälj och marknadsföring? Gå gärna med i våra Yammer-grupper* inriktade på sälj och marknad, där du också kan komma i kontakt med relevanta personer på Microsoft; Marknadskalendern SMB för dig som primärt jobbar mot små och medelstora företag samt Enterprise Marketing för Partner för dig som primärt jobbar mot stora företag och organisationer. Här på bloggen får du också löpande information via kategorin Marknad och sälj.

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.