I går presenterades via Office-bloggen att Skype for Business-klienten nu rullas ut som en del av april månads uppdateringar för Office 2013, liksom Skype for Business Online till samtliga Office 365-kunder. Utrullningen väntas vara klar i slutet av maj.

Läs gärna mer samt se vanliga frågor och svar i gårdagens blogginlägg.
 
För dig som vill veta mer om vad detta innebär för dig som är partner till Microsoft hålls ett kostnadsfritt halvdagsseminarium i Stockholm tisdag 28 april under ledning av Niklas Dahlgren. Välkommen att höra mer om hur ni positionerar Skype for Business, hur affären ser ut och hur detta kan bidra till utveckling av er affär. Självklart finns utrymme för frågor. En inspelning från detta seminarium finns att se i Yammer-gruppen* Office 365 Sverige, direktlänk till film här.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
 
15 april, 2015