Vi är glada att kunna presentera Sveriges tre första guldpartner i de nya molnfokuserade kompetenserna – Sigma i Cloud Platform, IT-Hantverkarna i Small and Midmarket Cloud Solutions och Xperta i Cloud Productivity – grattis till er och jätteroligt att ni kommit igång så fort.

De nya molnfokuserade kompetenserna i Microsoft Partner Network (MPN) som lanserades den 29 september 2014 är alla utformade för att stötta er att växa och utveckla er molnaffär, bland annat genom kompetensspecifika förmåner såsom utökad support, IURs och tillgång till testmiljöer.
 
Att uppnå guld inom dessa kompetenser (liksom guldnivån på övriga kompetenser) visar på gedigen kunskap och pålitlighet samt en lång historia av nöjda kunder och väl genomförda projekt baserade på Microsofts molntjänster. Inte minst är kompetensen en tydlig kvalitetsstämpel för kunden och ett bevis på att Microsoft rekommenderar ert företag inom det aktuella området.
 
De tre nya kompetenserna är:
  • Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Cloud Productivity
  • Cloud Platform
Mer om samtliga kompetenser samt det ökade molnfokuset inom MPN kan du läsa här. Uppnår ni kraven för någon av kompetenserna?

Se här!

 
 
26 november, 2014