I höst hålls en ny omgång av den lärarledda onlineversionen av Microsofts workshop Shiny Goals, något förenklad men med samma tydliga fokus på affärsutveckling, marknadskommunikation och förändringsledning med syfte att växa och utveckla er molnaffär. Shiny Goals webinar är ett samarbete mellan Microsoft och Tech Data.

Shiny Goals webinar är kostnadsfri och programmet utgörs av tre onlinesessioner om tre timmar vardera samt samt konkreta hemuppgifter som utförs med den egna verksamheten som utgångspunkt. I fokus står genomförbar förändring genom workshops och rådgivning inom ledarskap, försäljning och marknadsföring.

 

Vem bör delta?

Shiny Goals är ett affärsutvecklingsprogram för ledare på Microsofts partnerföretag, detta gäller även för Shiny Goals webinar. Den primära målgruppen är ledare såsom VD, försäljningschef och marknadschef eller motsvarande som står inför utmaningen att leda säljare och konsulter till att fokusera på molntjänster. Vi rekommenderar att ni deltar minst två från företaget.
 

I programmet får du:

  • sätta upp mål och prioriteringar för en treårsperiod
  • skapa åtgärdsplaner med ägarskap och ansvarstagande
  • utforska nya tjänsttyper och återkommande intäktsmöjligheter
  • definiera ett tydligt värdeerbjudande
  • skapa en marknadsföringsplan som fokuserar på att skapa nya affärer
  • en grund för att utveckla säljare och säljprocesser utifrån molnet
Utfallet av Shiny Goals webinar är att du ska sätta mål, bestämma väg och säkra framsteg. Fortsatt stöd för ert transformationsarbete efter programmets slut kommer att erbjudas.

 

Datum, tid och anmälan
Sessionerna kommer att hållas måndagarna 12 september samt 3:e och 24:e oktober, samtliga kl 13.00-16.00. Anmälan till programmet innebär deltagande vid samtliga sessioner. Vill du delta? Anmäl ditt intresse till Anders Långberg på Tech Data. Sista anmälningsdag är onsdag 10 augusti.

 
Mer information
Finns i Marknadskalendern SMB på Yammer* under Utbildning och kompetenser. Du kan också kontakta Anders Långberg på Tech Data för frågor.

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

20 augusti 2015