För dig som inte var på plats i Stockholm eller Göteborg i veckan finns nu en inspelning från Windows 10 Partner Readiness Day. Inspelningen gjordes i Stockholm i tisdags. Även passet för tekniker som hölls under eftermiddagen i Stockholm finns att se.

Inspelningen är uppdelad i tre delar/filer och för att ta del av dem kan du anmäla intresse via Yammer-gruppen* Windows 10 Sverige (se #Windows 10 Readiness Day), så ger vi dig access till sajten där de ligger.  På Yammer hittar du också de flesta av talarna under dagen om du har frågor eller vill ta kontakt. Inspelningarna finns tillgängliga till och med den 31 augusti 2015.
 
De olika delarna (i korta drag)

Inspelningen är uppdelad i tre delar, här en kort beskrivning.

  • Del 1 – Introduktion,  Windows 10 för företag och organisationer och demo
  • Del 2 – Affärsmöjligheter för partner och information från IAMCP
  • Del 3 – Eftermiddagens teknikpass (Stockholm) Windows 10 for Enterprise: Deployment
Presentationen från förmiddagen finns även den att hämta via Yammer*. Eva-Mia har delat denna i två varianter – som pdf och som PowerPoint Show. I den senare fungerar alla animationer.
 
Se också……
 
I samband med att lanseringsdatumet 29:e juli presenterades bloggade Phil Sorgen om möjligheterna för dig som partner och våra gemensamma kunder: Be ready for the opportunities of Windows 10.
 
På LabCenters evenemang Best of Ignite på Rival i Stockholm nu på torsdag är Windows 10 givet i fokus, bland annat i Mikael Nyströms keynote med rubriken Hur ska Windows 10 fungera i verkligheten? Var på plats senast kl 09.00 för att inte missa det.
 
Håll dig uppdaterad. Här på bloggen får du löpande information kring Windows 10 men det är i Yammer-gruppen* Windows 10 Sverige du får detaljer och kommer i kontakt med relevanta personer på Microsoft. Under Notes i gruppen hittar du också en lista med användbara länkar.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
 
8 juni, 2015