SkyKicks Turbo Program är en fantastisk möjlighet för er som vill göra fler och snabbare Office 365-affärer. Programmet är framtaget i samarbete med Microsoft och ger er möjlighet att använda SkyKick Migration Suite kostnadsfritt för er första migrering (upp till 30 seats) och rabatterat för de följande – ju fler migreringar, desto mer rabatt.

SkyKicks Migration Suite automatiserar ca 90 procent av migreringsprojektet från start till slut. Alla partner kan dra nytta av erbjudandet och allt du behöver göra för att komma igång är att registrera dig på kampanjsidan för Turbo Program. Här registrerar du sedan dina projekt, skapar planer och när du väljer att starta en migrering har du full koll på projektet i alla steg via SkyKicks partnerportal. Du har tillgång till support dygnet runt (vardagar) via mejl och telefon.
 
Erbjudandet gäller fram till den 30 juni 2015.

Läs mer på kampanjsidan eller i denna presentation på Yammer.

 
Ni kan också ta hjälp av SkyKick för att migrera er egen verksamhet till Office 365, helt utan kostnad. Som partner till Microsoft kan du under samma period, till och med 30 juni 2015, också ta del av erbjudandet Office 365 IUR SkyKick Migration Offer där ni som partnerföretag får hjälp att migrera er verksamhet till Office 365, med hjälp av de interna licenser (IUR) för Office 365 ni har tillgång till via ert partnerskap.
 
Frågor och mer information

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta Robin Kellet på SkyKick. Utöver den presentation som nämns ovan finns också en inspelning att se från det Lync-möte Robin presenterade SkyKick Migration Suite, denna hittar du i gruppen Office 365 Sverige på Yammer*.

 
Tisdag 12 maj kan du träffa och lyssna till Robin Kellet som kommer till Stockholm och presenterar SkyKick samt deras erbjudanden i seminariet: How to use SkyKick as a Presales Tool & win deals fast – and profitably!
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
 
14 april, 2015