Säkerhetslyftet är ett initiativ för att driva upgraderingar till Windows 10 i SMB-segmentet samt en del av den övergripande kampanjen Nutidssäkra Sverige.

Vi kommer att driva kampanjen via främst webb och sociala kanaler med ett antal nyframtagna filmer som utgångspunkt. All trafik leds till microsoft.se/nutiden där kunden bland annat kan läsa mer om uppgradering till Windows 10, funktioner i det senaste operativsystemet samt se hur de kommer i kontakt med en partner till Microsoft via Pinpoint.

Filmen kommer att finnas i flera versioner, här kan du se den i sin helhet.

 

Så kan du som partner ta del av kampanjen

  • Sprid och dela. Använd gärna de filmer samt det material som tagits fram för att väcka intresse och starta en konversation kring Windows 10.
  • Marknadsmaterial. Material inkluderat presentationer att använda i möten med kund eller vid egna evenemang finns framtagen specifikt för kampanjen, se nedan. Ni kan också använda befintligt material inom Nutidssäkra Sverige för egna aktiviteter.
  • Vill ni engagera er ytterligare i kampanjen, prata med er Microsoft-kontakt. Har ni ingen kontakt på Microsoft kan förfrågan göras via Yammer-gruppen* Marknadskalendern SMB.
  • Underlätta för kunder att hitta till er via Microsoft. Se över er Pinpoint-profil och lägg in specifika erbjudanden kring Windows 10. Mer om hur ni uppdaterar och optimerar er profil finns att hämta via Yammer*, samt även via länk här.

 

Marknadsmaterial och presentationer

Marknadsmaterial och presentationer att använda finns att hämta på Partner Marketing Center (PMC) under Nutidssäkra Sverige (översiktssida). För säkerhetslyftet hittar du här:

För era förberedelser (ej att använda mot kund)
Att använda för egna aktiviteter och möten med kund

 

Kom ihåg att uppgradering till Windows 10 är kostnadsfritt för flertalet SMB-kunder till och med 28 juli 2016 – ta tillfället i akt att presentera kostnadseffektiva paketeringar för att hjälpa dem nutidssäkra sin verksamhet med bästa möjliga säkerhet som argument. Uppgraderingserbjudande för Windows 10, detaljer + skapa installationsmedia.

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

 

Publicerad 10 februari 2016