Microsoft Partner Network (MPN) är ett globalt partnerprogram för utvecklare eller återförsäljare av Microsofts produktplattform. Här får du tillgång till en mängd förmåner som hjälper dig i din verksamhet, allt beroende på vilken nivå du väljer på ditt partnerskap.

Att registrera dig som partner till Microsoft är enkelt och kostnadsfritt. Gå till vår partnerportal och välj Membership längst upp till vänster. Börja med att titta igenom Overview och Core Benefits & Requirements. För att ansluta er till MPN välj Enroll eller Join now.
Se gärna också detta blogginlägg som summerar vårt senaste möte (december 2015) med fokus på introduktion till och grunderna i MPN.
Om ni vill ha hjälp med ert partnerskap och få svar på vanliga frågor, se vårt supportforum eller kontakta Regional Service Center (på engelska) på tel 08-55 99 00 03.
Det finns tre medlemskapsnivåer i MPN
  • Nätverksmedlem

    Visar att du är återförsäljare eller utvecklare av Microsoft produkter och lösningar. Ger dig access till utvalda resurser, utbildningar och support online samt marknadsföringsmaterial för egna kampanjer. Du får också del i löpande kommunikation samt kan delta i diskussioner i vårt svenska Yammer-nätverk.

  • Prenumerant på Microsoft Action Pack

    Ger dig ett urval förmåner inom 6 olika områden. Ger dig, utöver vad du får som registrerad partner, bland annat licenser för internt bruk, teknisk support, utbildning, utvecklarverktyg.

  • Kompetenspartner

    Att vara kompetenspartner är att ha en kvalitetsstämpel från Microsoft. Som kompetenspartner kan du marknadsföra dig som partner till Microsoft och du kan visa för dina kunder att du är certifierad inom just dina specialistområden. Kompetenspartner får även en lång rad förmåner beroende på vilket område man uppvisat kompetens inom.