Qbranch har varit med på WPC de senaste fem åren. Anders Harling, företagets Marknads- och kommunikationsdirektör har varit med vid två tillfällen (i New Orleans 2010 och Houston 2013):

– WPC är en helhetsupplevelse i flera nivåer. Kombinationen coolt evenemang och proffsiga dragningar gör att man åker hem med en massa energi och ovärderlig information som påverkar våra val, strategier och affärer.
 
Anders framhäver också de goda möjligheterna att nätverka, skaffa nya kontakter och samarbeten.
 
-  Att delta vid WPC är också en möjlighet att positionera sitt företag och stärka relationen med Microsoft på alla nivåer. Framförallt svenskaktiviteterna är naturliga mötesplatser där man avslappnat kan prata med många. Min erfarenhet är att de brukar vara väldigt välarrangerade och trevliga.
 
För Qbranch är WPC mycket mer än de fem dagar som konferensen pågår eftersom kunskapen och informationen från WPC sprids till kollegor genom liveupdates i Qbranchs Yammer-sida, på intranätet samt på Qbranchs kickoffer.
 
Ett personligt tips från Anders är att inte missa keynotes från medlemmar ur ledningen eller de stora teknikdragningarna. Desto högre upp i hierarkin, desto bättre talare brukar vara en regel.

Microsoft Worldwide Partner Conference 2014 hålls i Washington D.C. 13-17 juli. Till och med 31 januari betalar du reducerat pris (1 795 USD) vid anmälan, efter det höjs priset till 1995 USD.

 
 
21 januari, 2014