Mellan 12-14 november kommer Partner Learning Center (PLC) att stängas ner för att efter det ersättas av en ny, modernare platform under namnet Partner University.

Bra att veta + eventuella åtgärder
  • Mellan 12-14 november kommer du inte kunna logga in på PLC
  • Har du pågående kurser och assessments, slutför dessa innan 11 november.
  • Har du inte möjlighet att slutföra pågående kurser och assessments innan 11 november, avvakta och börja från början i Partner University efter 15 november 30 november.
  • Vill du spara din status för Learning Plans kan du välja ”Export to Excel” för att få ut en lista.
  • Kurser och assessments du tidigare gjort i PLC kopplade till din MPN-profil påverkas inte
Det mesta av innehållet på PLC kommer att flyttas över till Partner University. Samtliga kurser och assessments som rör kompetenser kommer självklart att finnas kvar. 
 
Framförallt kommer förändringarna att märkas i och med nytt gränssnitt, förbättrat sök och utökade funktioner för företagets MPN-administratör att se och följa upp pågående samt slutförda utbildningar.  
 
Många av er har haft synpunkter på Partner Learning Center och med detta hoppas vi förbättra upplevelsen avsevärt samt göra det enklare för er att hitta oc ta del av relevanta utbildningar.
 
Mer information, svar på vanliga frågor samt uppgifter om vart du kan vända dig om du har frågor finns i detta Word-dokument.
 
Du kan också ställa frågor eller söka efter svar i vårt supportcommunity, länkar och kontaktuppgifter till övrig support finns här.
 
 

* Är du med i vårt gemensamma Yammer-nätverk? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.