I början av april blev det möjligt att köpa OneDrive for Business som en egen SKU (som även inkluderar Office Online) och i slutet av samma månad blev det klart att lagringen för OneDrive for Business ökas från 25GB till 1TB per användare.

Som vi tidigare berättat kommer den utökade lagringen att rullas ut till befintliga och nya kunder de närmaste månaderna.
 
Vad är OneDrive for Business?

OneDrive for Business är lagring i molnet, integrerat med Office 365 och SharePoint Online.

 
OneDrive for Business är onlinelagring anpassat för företag och ska inte förväxlas med konsumenttjänsten OneDrive som fås via ditt Microsoft-konto. Den senare är dock ett utmärkt alternativ för lagring och delning av dina privata dokument, bilder etc.
 
Så säljer du OneDrive for Business

OneDrive for Business är inkluderad i de flesta närmast alla Office 365-planer* samt SharePoint Online och kan, som redan nämnt, även köpas som fristående produkt.

 
Alla som köper Office 365 Pro Plus får även OneDrive for Business vilket gör alternativet till ett än mer fördelaktigt val för kunder som bara vill ha Office. OneDrive for Business är också ett starkt argument för att hjälpa dina kunder som fortfarande kör ”on prem” att gå över från Office 2013 SA till Office 365 Pro Plus.
 
Du kan läsa mer om OneDrive for Business här. För en teknisk översikt av funktioner, se OneDrive for Business Service Description på TechNet. En översikt av Office 365-alternativeten hittar du här.
 
* undantaget Office 365 Enterprise K1 och Office 365 Government K1
 
8 maj, 2014