Via WPC 2016 Session Catalog hittar du årets sessioner, breakouts, workshops och mycket mera. Årets sajt har just öppnat och innehållet uppdateras löpande, i skrivande stund finns 101 sessioner presenterade och sedan tidigare vet vi också vilka Microsoft executives som håller general sessions samt att Satya Nadella, Kevin Turner och Phil Sorgen är keynote speakers.

Läs gärna mer i Dean Martins blogginlägg Explore the WPC 2016 Session Catalog

Kom ihåg att kostnaden för anmälan till WPC 2016 höjs med 200 USD den 21 april samt att antalet reserverade platser på svenskhotellet är begränsat. Vi är nu en bra bit över 100 svenska deltagare anmälda, så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra plats.

Påminner också om att sista dag att nominera sig för 2016 MPN Partner of the Year Awards är torsdag 7 april – missa inte möjligheten att få en utökad upplevelse i Toronto och en marknadsföringsfödel genom att utses till årets Microsoft-partner.

Är du redan anmäld? Gå med i Yammer-gruppen* Svenska deltagare till WPC 2016 – Toronto för löpande uppdateringar och möjlighet att ställa frågor samt diskutera med oss på Microsoft och övriga svenska deltagare.

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.