Nu har verktyget för nomineringar till årets Partner of the Year Awards öppnats och fram till och med den 14 april kan ni nominera ert företag via denna sida.

Partner of the Year Awards delas ut under WPC 2015 i Orlando. Förutom synbarhet och uppmärksamhet vid evenemanget är en utnämning till Partner of the Year användbart för egen PR och marknadsaktiviteter, både lokalt och globalt.
 
Vid WPC 2014 utsågs Advania till Country Partner of the Year.
 
” Partner of the Year 2014 är en prestigefylld utmärkelse som funnits med oss under hela året. Det är inte bara ett kvitto på att vi gör rätt saker utan också ett bevis på att vi förstår marknaden och vart den är på väg. Tillsammans gör Advania och Microsoft rätt saker i ett partnerskap som är gynnsamt för oss båda. Vi levererar innovativa Cloud-lösningar till våra gemensamma kunder, kunder som vi också vet är nöjda! ”

– Peter Bäckman, Business Area Manager, Advania

 
Läs mer om årets Partner of the Year Awards. Regler och guidelines för samtliga kategorier samt tips för er nominering finns under Awards Resources på partnerportalen.
 
Information om WPC 2015 hittar du här. Löpande information kring de specifika svenskaktiviteterna fås i Yammer-gruppen* Svenska deltagare till WPC 2015 – Orlando.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
16 februari, 2015