Uppdaterat 11 november 2014: En inspelning från mötet finns nu att se via Yammer-gruppen* Office 365 Sverige. Här kan du också ställa dina frågor till Charlie genom att tagga dem #askcharlie.

Charlie Gilbert arbetade tidigare för en Microsoft-partner i England där han helt ändrade sättet att göra affärer på med Office 365. I hans approach för hur man säljer IT-lösningar är molnet nyckeln och han stängde 60-80 affärer per månad! Kort säljcykel där endast 5 procent var längre än en månad och många affärer kunde stängas på bara en dag.
 
Under detta möte får du höra vad hemligheten är. Det är en kombination av en väloljad säljprocess, hitta rätt argument genom att ställa rätt frågor och sedan stänga affären med Office 365 ihop med sina egna kringtjänster.
 
Microsoft har vid flera olika konferenser berättat om hur världens bästa Office 365 säljare gör. Nu har vi förmånen att få höra direkt från honom och ta lärdom av hans erfarenheter och tips.
 
Mötet hålls via Lync måndag 10 november kl 13.00-14.00. Vid mötets start, gå in på denna länk.
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
 
17 oktober, 2014