Välkommen till årets teknikkonferens om Microsoft Windows 10, Office 365, Azure och nyheter inom säkerhet!

 

TechX är öppet för anmälningar:

www.techx.se

Det är dags för TechX igen, vårt återkommande tekniska evenemang kring våra molntjänster med separata spår för utvecklare och IT Pro. I år har vi lagt till en extra dag med Windows 10 och säkerhet för att erbjuda en mer komplett genomgång av våra lösningar. Totalt kör vi nu fem hela dagar!

Med över 500 nya tjänster i Azure varje år, lika många löpande uppdateringar i Office 365 och med Windows 10 som uppdateras med nya funktioner två gånger per år, är TechX det perfekta tillfället att bli àjour med nyheterna och ta del av erfarenheter från kunder, partner och Microsoft. I år erbjuder vi även en hel dag kring Microsofts säkerhetstjänster.

Nivån för detta TechX är 200-400 och som tidigare riktar vi oss främst till dig som är IT-proffs, utvecklare eller lösningsarkitekt. Talarna är de mest framstående inom sina respektive områden och på plats finns även affärsområdesansvariga, produktchefer, lösningsspecialister och affärsutvecklare från Microsoft.

Agendan kommer innehålla 7 sessioner per dag à 45 minuter i 3 parallella lokaler. Du kan välja att delta en eller flera dagar.  Blocka dagarna i din kalender nu! Vi återkommer inom kort med mer information och under januari kommer hela seminarieprogrammet vara på plats med talare och sessioner.

 

13 februari – Windows 10 respektive säkerhet –  för IT Pro

14 februari – Office 365 –  för IT Pro

15 februari – Office 365 – för IT Pro och utvecklare

16 februari – Azure –  för IT Pro och utvecklare

17 februari – Azure – för IT Pro och utvecklare

 

Välkomna!

 

Hälsningar,

Annica Wallenbro Stojcevski, Data Platform

Eva-Mia Westergren, Windows 10

Henrik Byström, Office 365

Sara Selldahl, Microsoft Azure

Microsoft AB

 

 

Åter till Svenska Partnerbloggen ⇨