Årets partnerhöjdpunkt närmar sig!

 Inspire GoSweden

 

Nytt namn – Nya möjligheter – Samma oslagbara upplevelse

Den internationella partnerkonferensen har bytt namn till Microsoft Inspire! Förra året var vi 230 svenska partners och Microsoftare som intog Toronto! Under en hel vecka umgicks vi, knöt kontakter och inspirerades. I år återvänder WPC till en av de mest uppskattade destinationerna för konferensen: Washington D.C.!

Upplägget för eventet är samma populära WPC-upplevelse. Namnbytet återspeglar den vision Microsoft har för eventet, att samla Partners och Microsoftrepresentanter för en vecka av ömsesidiga lärdomar, kontakter och inspiration! Vi utlovar spännande keynotes, insiktsfulla sessioner, inspirerande möten och en riktigt trevlig vecka ihop med Microsoft och andra partners.

Inspire 2017 äger rum den 9-13 juli i Washington D.C.
För mer information och anmälning, besök partner.microsoft.com/en-SE/inspire/

Se inspelningen från vår introduktion till Inspire 2017 (ihop med IAMCP): Inspelningen finner hu här

För hjälp med anmälning och hotellbokning, kontakta MicrosoftInspire@microsoft.crgevents.com 

 

 

Viktigt: Anmäl dig tidigt för att säkra ett hotellrum nära andra svenska deltagare

Anmälningarna för Inspire 2017 är öppna
Priset är nu ordinarie $2295.

Vi har en tuff konkurrens om resterande hotellrum. För att hinna säkra din plats på ett av våra rekommenderade hotell bör man anmäla sig omgående.

Om ni som företag ännu inte vet exakt vilka medarbetare som ska resa med till Inspire 2017 rekommenderar vi att ändå köpa era konferens-pass nu. Ni kan byta namn på biljetten (inom samma företag) t.o.m. Juni.
Mer info i FAQ:n och Inspire Registration Knowledge Base

 

 

Rekommenderade hotell

Dessa tre hotell ligger nära varandra och på promenadavstånd från Verizon Center där morgonkeynotes kommer hållas. Vi rekommenderar starkt att boka något av nedanstående hotell:

  • Liaison Capitol Hill
  • Hyatt Regency Capitol Hill (Fullt)

Om du inte får plats på dessa hotell, dubbelkolla att du valt 9-13 juli enbart. DU kan sedan maila MicrosoftInspire@microsoft.crgevents.com och be om att få förlänga din bokning. I annat fall, boka rum på ett intilliggande hotell, t.ex. Kimpton George eller Phoenix Park Hotel.

Rekommenderade hotell
Klicka för större bild

 

 

Preliminär agenda

När du anmält dig till Inspire kan du även anmäla dig till våra svenska Inspire-aktiviteter via https://aka.ms/InspireEvents

Förmötet kommer i år att kombineras med en förmiddag av Partner-to-Partner Networking, kallad Team Up! Nya Partnerskap för bättre affärer. Inspire-deltagare kan anmäla sig till TeamUp via samma formulär som för de andra svenska aktiviteterna.

Preliminär agenda för Inspire-veckan är nu satt. Observera att tider och moment kan komma att ändras:

Våra svenska Inspire-event sponsras av:

 

Utforska Sessionskatalogen

Nu kan du få en tidig inblick i vilka sessioner som hålls under konferensveckan! Sessionskatalogen är öppen, och kommer att fyllas på med fler sessioner under våren.

Använd filtren i vänster kolumn för att hitta de sessioner som passar just din roll och just er verksamhet.

 

Missa inte allt som händer kring Inspire 2017

Gå med i våran Yammergrupp för Svenska Deltagare till Inspire 2017! Här delar vi information, håller kontakten, och smider planer för vad vi ska hitta på i D.C. i Juli. Även om du inte är säker på om du följer med är du välkommen att delta i diskussionen där.

Är du inte med i vårt svenska Yammernätverk? Få tips om hur du kommer igång här.

Frågor? Funderingar? Nyfiken på vem som följer med till D.C.?
Då hörs vi i Yammer!

Vi ses i sommar!

 

Åter till Svenska Partnerbloggen ⇨