Uppdaterat 16 mars: Nu finns material för köpresans samtliga tre faser att hämta via Yammer*. Direktlänk till materialet här

Inbound marketing är en metod för att få fler kvalitativa leads online genom att få potentiella kunder att hitta till er blogg eller hemsida och därifrån bygga en kontakt med dem genom att bland annat tillhandahålla relevant information och identifiera deras behov.

I slutet av januari presenterade vi ett initiativ kring detta med syftet att ge konkret stöd och vägledning för er att komma igång med, eller utveckla ert sätt för att generera samt bearbeta leads via era digitala kanaler.

Initiativet och samtligt material är utformat för SMB-segmentet men det finns mycket användbart att ta del av även för er som jobbar mot större kunder.

Detta erbjuder vi:

Mer information och hämta material

Mer information samt ämnen och länkar för samtliga webinars finns i Yammer-gruppen* Marknadskalendern SMB, note Inbound Marketing.

På samma ställe hittar du också länkar till den övergripande guiden samt det material ni kan anpassa och använda i era aktiviteter, direktlänkar här:
Vill du vara säker på att inte missa några uppdateringar här, välj Follow uppe till höger på noten Inbound marketing för att följa noten.
Se gärna inspelning och presentation från Skype-mötet 28 januari där initiativet presenterades, länkar finns här.

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.