Stort tack till alla er som var med på Münchenbryggeriet i går. För er som inte var där och för dig som vill ta del av mer än du hann med under dagen, här kommer en kort sammanfattning och länkar till dagens presentationer.

Ett extra tack och ett stort grattis också till vinnarna i årets Microsoft Partner Awards: Sigma AB, NAB Solutions AB, Qbranch AB, Xperta AB, Atea Sverige, Crayon AB, Office IT-partner och Cellip AB.
 
Vi kommer självklart att prata mer om vad som sas på Partner Day, men här är en början. Detta inlägg uppdateras löpande. Bland annat kommer de presentationer som inte finns tillgängliga idag att kompletteras.
 
Att göra redan idag + planera in framöver

I sin sammanfattning av dagen rekommenderade Jonas Alstermark några saker att göra för att få ut mesta möjliga av ditt partnerskap. Här kommer de igen, tillsammans med några andra saker som sas under dagen som du inte bör missa:

  • Sätt er in i de nya molnfokuserade kompetenserna som lanserades 29 september 2014.
  • Gå med i vårt gemensamma Yammer-nätverk* och anslut dig till de grupper kring lösningsområden och initiativ som passar dig. Här får du uppdateringar och tips samt framförallt – ett forum att ställa frågor och starta diskussioner med såväl representanter från Microsoft som branschkollegor på andra partnerföretag.
  • Följ oss här på partnerbloggen för löpande information. Varje måndag lyfter vi exempelvis vad som är på gång den närmsta tiden. En översikt av våra kommunikationskanaler hittar du här.
  • Delta i kommande Partner Live! Nästa tillfälle är 7 november då vi bland annat presenterar den nya marknadskampanjen Nutidssäkra Sverige, fortsättningen på Flytthjälpen.
  • Har du tips på kundcase att använda som en del av den kommande marknadskampanjen, skicka in dina tips senast fredag 3 oktober.
  • Är du SMB-partner? Kom på Readiness Tour SMB-partner i slutet av oktober. Möjlighet till anmälan blir möjlig innan veckans slut.
Presentationer Partner Day 2014

Dagens presentationer Presentationer från dagen finns att ta del av via Yammer*. Här listas samtliga presentationer med direktlänkar men du kan självklart också själv söka upp dem under ”Files” i det övergripande nätverket (samtliga presentationer börjar med PartnerDay2014). – presentationer dettagna 30 juni 2015.

 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
1 oktober, 2014