Nu kan ni på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt ta relevanta certifieringar (exams) som krävs för att uppnå en viss kompetens. Till och med 30 september kan MPN Competency Value Packs köpas för sju av de prioriterade kompetenserna i linje med pågående förändringar i MPN.

Varje ”paketering” ger en individ möjlighet att ta upp till tre certifieringar kopplade till den kompetens ni vill uppnå. Paketeringar finns för dessa kompetenser och certifieringar:

MPN Competency Value Pack köps via Courseware Marketplace (den officiella plattformen för kursmaterial från Microsoft). Har du ett konto loggar du in här, behöver du skaffa ett konto gör du det här.

MPN Competency Value Packs kan köpas till och med 30 september 2016. Vouchers måste lösas in och examineringar vara bokade innan 31 oktober 2016 samt slutförda innan 31 december 2016. I varje paket ingår totalt 15 försök per person.

Vill du läsa mer om detta erbjudande gör du det här där du också hittar svar på vanliga frågor.

 

Är du med i vårt gemensamma Yammer-nätverk? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.