Azure Marketplace är marknadsplatsen där ni kan hitta färdiga lösningar för er eller era kunders infrastruktur samt en plats där ni kan presentera och sälja egna lösningar till en bredare publik.

Vi vill veta vad ni tycker om Azure Marketplace och dess tjänster samt vad vi skulle kunna göra bättre eller annorlunda för att erbjuda en ännu bättre marknadsplats.

 

Under perioden 24 oktober – 31 december uppmanar vi därför alla våra partner att testköra minst en tjänst från Azure Marketplace under 14 dagar för att sedan ge oss sin feedback på vad som var bra, och vad som eventuellt kan göras bättre. Som tack för detta har ditt företag möjlighet att vinna en Surface Hub 84”.

 

Mer information och frågor I Yammer-gruppen* Microsoft Azure Sverige finns ett dokument med detaljer kring tävlingen, krav och kriterier samt exempel på tjänster. I noten Azure Marketplace finns också information om samt kontaktuppgifter till de systemintegratörer som kan hjälpa er att komma igång med tjänsterna.

Har du frågor kring detta, specifika tjänster eller Azure Marketplace i stort är du välkommen att ställa dem i Yammer-gruppen (använd gärna topic #Azure Marketplace) eller via den mejladress som finns i dokumentet.

Tävlingen är även öppen för icke-microsoftpartners!
Ni finner i så fall mer information här och fullständiga tävlingsvillor här

 

 

Den 15 november:

Ta chansen och prova en Azure marketplace-tjänst för dig som har ett EA för Azure med Microsoft.

Cloudcruiser specialiserar sig på att hjälpa dig se kostnader och ge access till resurser i molnet.

Detta ger dig möjlighet at på ett enkelt sätt både separera hur mycket R&D eller en viss avdelning eller produkt får spendera / har spenderat på Azure cloud. Tjänsten kan även läsa in on-prem och andra cloudlösningar och aggregera dem till en gemensamt spend-kontroll dashboard!

Ett måste för alla som jobbar med cloud helt enkelt, och nu får ni chansen att prova och få utbildning i ämnet samtidigt som kvalificerar er för AMPlify 2016.

Registrerade dig här för att vara med på startup eventet den 15/11 (online eller ännu bättre hos oss i på Microsoft i Kista/Akalla)!

Mer info om Cloudcruiser hittar du här.

 

 

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

 

 

Åter till Svenska Partnerbloggen ⇨