De sista intensiva dagarna innan välförtjänt avkoppling och firande av jul och nyår. Det har varit ett händelserikt kalenderår som ramats in av mobile-first, cloud-first vilket vi självklart bygger vidare på under nästa år: Join us as we redefine productivity in a mobile-first, cloud-first world, enligt den tidiga informationen om WPC 2015 som hålls i Orlando, Florida i juli nästa år.

Under jul- och nyårshelgen saktar vi ner takten på bloggen och gissningsvis är närvaron glesare även på Yammer*.
 
Under året som gått har vi bland annat integrerat molnet fullt ut i Microsoft Partner Network, lanserat nya molnfokuserade kompetenser samt förenklat och utökat möjligheterna med försäljning via Open ytterligare (under rådande fiskala år tillkommer även Dynamics CRM Online). Inte minst har det hänt mycket kring Office 365 – appar för iPhone, iPad och Android samt obegränsad lagring via OneDrive för att nämna något.
 
2015 blir ett händelserikt år. Som vanligt får du löpande uppdateringar här på partnerbloggen och fördjupad information samt möjlighet till frågor och kontakt via Yammer*.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
17 december, 2014