Office 365 IUR SkyKick Migration Offer ger dig som partner till Microsoft möjlighet att migrera er egen verksamhet till Office 365 med hjälp av SkyKicks beprövade verktyg, helt utan kostnad. Ett fantastiskt tillfälle för er som själva vill komma igång med hjälp av de interna licenser (IURs) för Office 365 ni har tillgång till via ert partnerskap.

SkyKicks Migration Suite automatiserar ca 90 procent av migreringsprojektet från start till slut. Du har tillgång till support dygnet runt via telefon och mejl.
 
För att ta del av erbjudandet registrerar du dig på SkyKicks kampanjsida där du också kan läsa mer om vad du får och hur det går till. Ta också gärna del av Gavriella Schusters blogginlägg Resource to help you kick your cloud journey into high gear
 
Kampanjperiod

Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2015.

 
Vem kan ta del av erbjudandet?

För att ta del av erbjudandet krävs att du är en partner till Microsoft (med giltigt partner ID) samt har tillgång till interna licenser (IURs) för Office 365, vilket du har som kompetenspartner eller Action Pack-prenumerant. Erbjudandet gäller för upp till 500 licenser, om ni har fler licenser än så betalar ni vad det normalt skulle kosta att använda verktyget för överstigande licenser. Mer information och detaljer finns på kampanjsidan.

 
 
Kan detta användas även för kunder?

Nej, detta erbjudande är endast för Microsoft-partner. SkyKicks Migriation Suite används dock flitigt av partner även för kundprojekt. Ett erbjudande finns även för dina kundprojekt: Kostnadsfritt för första migreringen och rabatterat för de följande – ju fler migreringar, desto mer rabatt. Gäller till och med 30 juni 2015.

 
 
18 februari, 2015