Att dema eller låta kunden själv se och prova lösningar i vardagliga scenarios är ett effektivt sätt att väcka intresse och förmedla möjligheterna med ny teknik.

För att sätta upp demos och erbjuda bra hands-on upplevelser finns flera alternativ, bland annat dessa.

  • Microsoft Demos – logga in med ditt partner-ID och sätt upp en demomiljö för bland annat Office 365, läs mer/logga in.
  • Mini CIE – skapa er egen hands-on upplevelse för kunder
    Mini CIE är CIE-programmet i en lightversion som alla partner kan kvala in för att köra. Ingen investering i hårdvara behövs. Logga in direkt eller läs mer på Yammer*.
  • CIE-rummet – en möjlighet att låta dina kunder uppleva modern IT på plats
    I CIE-rummet hos Microsoft i Stockholm kan ni erbjuda kunder en exklusiv heldagsguidning tillsammans med er och representanter från Microsoft. Prata med din Microsoft-kontakt för mer information eller se detta dokument på Yammer*.

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.