Sedan en kortare tid tillbaka finns ett nytt ramverk du som partner till Microsoft kan dra nytta av i er satsning på molnet och Office 365 – Cloud SureStep. Här finns omfattande resurser och information som hjälper er att sätta, utveckla och vinna mer på er molnstrategi.

Cloud SureStep är anpassat för alla typer av partner och uppbyggd i tre nivåer; Getting started (för er som gjort 0-3 affärer), Grow your business (för er som gjort 4-24 affärer) och Optimize your business (för er som gjort 25 eller fler affärer).
 
Läs mer om Cloud SureStep och det stöd du kan få på partnerportalen. Har du funderingar kring Cloud SureStep eller vill diskutera Office 365 med oss på Microsoft och branschkollegor rekommenderar jag att du går med i Yammer-gruppen* Office 365 Sverige.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
28 april, 2014