Azure Marketplace är marknadsplatsen där ni kan hitta färdiga lösningar för er eller era kunders infrastruktur samt en plats där ni kan presentera och sälja egna lösingar till en bredare publik.
 
För att ge er möjlighet att på djupet bekanta er med Azure Marketplace och de lösningar samt möjligheter ni kan dra nytta av där håller vi nu en exklusiv bring-it-on workshop. Under denna förmiddag kan du tillsammans med affärsutvecklare, arkitekter, utvecklare och tekniker på Microsoft diskutera era specifika behov, med fokus på hur Microsoft kan hjälpa er.
 
Workshopen är kostnadsfri men ett krav för att delta är att ni testkör minst en tjänst på ett betalande konto i sammanlagt 260 virtuella maskintimmar.
 
Workshopen hålls hos Microsoft i Stockholm tisdag 15 december kl 09.00-12.30. Möjlighet finns att delta via Skype, ange vid anmälan om du inte har möjlighet att delta på plats.
 
Mer information och frågor

Mer information om workshopen finns på Yammer* i gruppen Microsoft Azure Sverige där du också kan ställa frågor kring anmälan, specifika tjänster eller Azure Marketplace i stort. Använd gärna topic (#) Azure Marketplace för dina frågor, eller ställ dem som kommentarer i Bedas post.

 
Detaljer kring workshopen, krav och kriterier samt exempel på tjänster finns att hämta från ovan nämnda Yammer-grupp, här är en direktlänk till filen. I denna finns också information om samt kontaktuppgifter till de systemintegratörer som kan hjälpa er att komma igång med tjänsterna.
 
Anmälan

Anmälan görs via mejl tillsammans med uppvisande av er påbörjade eller slutförda användning av tjänster i Azure Marketplace. All information om detta finns i detta dokument på Yammer. Antalet platser är begränsat, anmäl intresse så snart som möjligt.

 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.

 
 
Publicerat 18 november