Vill du veta mer om att sälja Azure mot SMB-kunder? I Yammer-gruppen* Microsoft Azure Sverige finns nu en kort film (ca 10 min) som på ett enkelt och övergripande sätt visar vad du som partner kan vinna på att sälja Azure mot SMB-segmentet. Du får bland annat en genomgång av försäljningsmodellen samt tips på vilka scenarios som är lättast att komma igång med, och vilka kringtjänster du kan erbjuda.

I filmen möter du Peter Nicks som är affärsutvecklare för molntjänster här på Microsoft. Många av er har säkert träffat eller lyssnat till honom tidigare och utöver i ovan Yammer-grupp hittas Peter bland annat också i gruppen Office 365 Sverige. Vill du dra nytta av kampanjen Nutidssäkra Sverige som Peter berättar om hittar du mer information här: Nutidssäkra Sverige – förflytta din kund från där de befinner sig till det de vill uppnå
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
3 december, 2014