Uppdatering 8 april 2016: Nomineringen för 2016 MPN Partner of the Year Awards har nu stängd. Finalister och vinnare kommer att kontaktas via mejl och vidare presenteras på webben innan WPC 2016.

Nu har verktyget för nomineringar till årets Partner of the Year Awards öppnats och fram till och med den 7 april kan ni nominera ert företag via denna sida.
Vinnare och finalister i MPN Partner of the Year Awards meddelas via mejl från nyckelpersoner på Microsoft och utdelning sker under WPC 2016 i Toronto. Förutom synbarhet och uppmärksamhet under keynotes vid evenemanget är en utnämning till Partner of the Year användbart för egen PR och marknadsaktiviteter, både lokalt och globalt.
Detta får ni (i urval): 
  • Logotyp och banners för att synliggöra er utmärkelse
  • Anpassade mallar för att göra PR och synliggöra er utmärkelse (vinnare och finalister)
  • Möjlighet till fotografering tillsammans med Microsoft executives vid WPC
  • Vinnare bjuds in till en exklusiv sammankomst under WPC där ni ges möjlighet att nätverka med nyckelpersoner och Microsoft executives

Ett antal nya utmärkelser finns att hitta inom årets kategorier, bland annat Partner Seller, Modern Marketing och Open Source on Azure.

Mer information och nominering

Samtliga kategorier och utmärkelser, guidelines, regler, FAQs samt tips och rekommendationer inför er nominering finns här under Awards Resources. Nomineringsverktyget loggar du in på här (stängde 7 april).

Mer om WPC 2016 hittar du på partnerportalen. Löpande information kring de specifika svenskaktiviteterna fås via partnerbloggen samt i Yammer-gruppen* Svenska deltagare till WPC 2016 – Toronto där du också kan knyta kontakter och börja planera med andra deltagare.

Vid WPC 2015 utsågs Atea till Country Partner of the Year och LiveArena var finalist för utmärkelsen Innovative Technology for Good Citizenship.

Att ta emot en utmärkelse som Country Partner of the Year är inte bara en ära och en bekräftelse på vårt långsiktiga engagemang, det innebär också en extra upplevelse på plats. Firandet med Microsoft och övriga deltagande partnerföretag, middag med Satya Nadella och möjlighet att samtala med Phil Sorgen, bland annat. Vi har sällan missat ett tillfälle att berätta att vi är Sveriges bästa Microsoft-partner och märker tydligt att det finns en stor styrka i det. Loggan har vi självklart också använt flitigt i annonser, presentationer samt på webben.

– Anders Grönlund, partneransvarig för Microsoft på Atea Sverige

 

Läs gärna också WPC Experience Ambassador Dean Martins blogginlägg Become a 2016 Partner of the Year Award Winner

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.