Sista arbetsdagarna innan julledighet, och många har förmodligen redan checkat ut helt eller delvis. De närmsta veckorna händer det inte så mycket från vår sida, men i januari är det springande start som gäller.

För er som vill ta del av förra veckans Skype-möte med fokus på introduktion till MPN finns ett blogginlägg som summerar hörnstenarna. Du kan också se en inspelning från mötet, hämta presentationen och ställa eventuella frågor i efterhand via Yammer*.  

Förra veckan hölls också två Skype-möten med fokus på Office 365 E5 som du självklart kan ta del av i efterhand – fokus på licenser med Louise Ulrick och genomgång av nyheterna med Helena Fuchs och Peter Nicks.

En tips inför det nya året är att se över ert medlemskap och de förmåner ni har rätt till, som exempelvis utökad support och kostnadsfria licenser (IURs). För de allra flesta finns det mycket att vinna på att se över vad ni har tillgång till, och vad ni kan dra mer nytta av. En bra början för det är inlägget från förra veckans Skype-möte.

Ett tips av annan karaktär är också att du kan köpa digitala presentkort för Windows Store och Xbox, ifall du är ute i sista minuten med julklapparna.

Vi blir aningen mindre aktiva här på bloggen och via Yammer under jul och nyår, åter på full fart i januari. 

Några datum att hålla koll på nästa år

 

En översikt av kommande utbildningar och evenemang får du via Partner Training Calendar. För evenemang på svenska, välj Swedish. Du kan också söka utifrån exempelivis produkt, kompetens och roll.

 
 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.