Nu finns de flesta av presentationerna från Partner Day att se via Yammer*, här hittar du alla länkar på ett och samma ställe.

I går, söndag 20 september, var sista anmälningsdag för kommande omgång av Shiny Goals workshop som startar 6-7 oktober i Stockholm. Är du intresserad men missade att anmäla dig, kontakta Annika direkt för att se om plats finns enligt denna presentation. En ytterligare omgång hålls i vår med sista anmälningsdag 21 februari.   

I veckan som gick summerade vi de stora dragen av förändringar vi gjort och jobbar på den senaste tiden, baserat på feedback från er. Återigen, tack för att ni hjälper oss att bli bättre.

Tips! Se Microsoft Sveriges chefsjurist Mathias Strand i det inspelade webinaret How to Pitch the Microsoft Trusted Cloud Story

Detta händer i veckan (i urval)

I dag kl 13.00 startar höstens omgång av Shiny Goals webinar för er som är anmälda. Har du frågor inför dagens session, kontakta Anders Långberg på Tech Data.

I morgon tisdag blir Office 2016 tillgängligt och samma dag är du välkommen att delta i ett 45 minuter långt Skype-möte med Malin Dandenell för att se demo och få en presentation av vad som är nytt. Mer information, ytterligare webinars, resurser och teknisk information samt svar på vanliga frågor finns i detta inlägg: Office 2016 kommer 22 september

Kl 17.00-17.30 svensk tid kan du också se en livedemo av Office 2016 i den globala webcasten Better Together – Today’s Dynamic Teams – delta själv eller tipsa dina kunder.

I morgon tisdag startar The Windows 10 Tour hos Microsoft i Stockholm för att sedan hållas i Malmö (Filmstaden Storgatan) och Göteborg (Filmstaden Biopalatset) under onsdag och torsdag. Anmälan är stängd.

På onsdag håller Microsoft ett DNA-frukostseminarie för beslutsfattare i centrala Stockholm med Per Lange som föreläsare. Seminariet är fullbokat men den 18 november hålls ännu ett med Beata Wickbom – tipsa dina kunder för inspiration kring DNA.

Nu på fredag 25 september är sista dagen för anmälan till höstens kurser i social selling (start 6 oktober). Kursen hålls under en halvdag i Stockholm samt via Skype, fyra tillfällen. Nästa omgång startar 26 januari med sista anmälningsdag 17 december. Sista anmälningsdag förlängt till måndag 28 september!

Nu på söndag 27 september är sista anmälningsdag för kursen Selling Hybrid Cloud Storage with StorSimple inom Cloud Platform University Online som hålls under fyra veckor (2-3 timmar per vecka) med start måndag 5 oktober. Övriga kurser i serien är Selling Security and Compliance och Selling Azure and SQL Server for Business Continuity.

I veckan finns Microsoft på Digital Health Days på Stockholmsmässan.

… och en liten titt på vad som händer framöver
 
Måndag 28 september hålls Drumbeat Grow säljträning för Office 365 hos Microsoft i Stockholm.
 
Onsdag 30 september hålls utbildningen Azure för Dynamics i Stockholm för er som är anmälda. Sista anmälningsdag var 20 september.
 
Partner Profitability Challenge – djupdyk och testa dina kunskaper. Fram till 30 september har du också möjlighet att vinna priser.
 
Fredag 2 oktober hålls Teknikdagen 2015 – Next Generation är snart här hos Microsoft i Stockholm. En heldag med bland andra Mikael Nyström och Markus Lassfolk från TrueSec.
 
Ta med dina kunder på öppen DNA-visning hos Microsoft för inspiration kring Det Nya Arbetslivet. Nästa tillfälle är torsdag 22 oktober och ytterligare tre finns ute för anmälan nu.
 
Om en månad, 21-22 oktober, hålls Microsoft TechDays på Kistamässan i Stockholm. Så gott som alla sessioner är nu klara och från och med 1 oktober är den definitiv. Anmäl dig i dag!
 
Missa heller inte Pre Confs för TechDays den 20 oktober – 6 heldagsspår för tekniker respektive utvecklare att välja mellan för endast 1090 kr.
 
Uppdatering! Möjlighet att förnya gamla Office 365-planer sedan small och midsize togs bort är förlängt till 1 december (tidigare 1 oktober). Mer information kommer, främst i Yammer-gruppen* Office 365 Sverige.
 
9-12 november hålls European SharePoint Conference på Stockholmsmässan.
 

 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.