Återigen stort tack till alla som kom på Partner Day förra veckan – fullsatt med över 600 personer och 20 breakoutpass. Kort summering och presentationer finns här.
 
Påminner om att SkyKicks erbjudande för att hjälpa er att migrera till Office 365 med hjälp av era interna licenser (IURs) är förlängt till 30 juni 2016.
 
Är du nätverksmedlem i partnerprogrammet (MPN) och vill få fler förmåner, som exempelvis interna licenser (IURs) är en prenumeration på Microsoft Action Pack ett bra första steg.
 
För dig som inte sett Brad Smiths keynote Building a trusted cloud in an uncertain world från WPC i somras, är det ett sevärt tips för såväl insikt som kunskap.
 
Detta händer i veckan (i urval)

 
I morgon tisdag hålls Cloud Services Enablement Workshop hos Microsoft i Stockholm – fler tillfällen i höst/vinter är på gång.

 
Sista anmälningsdag för kommande omgång av Shiny Goals workshop är nu på söndag 20 september. Kursstart 6-7 oktober i Stockholm. 

 
Presentationerna från Partner Day 2015 läggs upp på Yammer* löpande under veckan, här hittar du alla länkar på ett och samma ställe.
 
… och en liten titt på vad som händer framöver
 
Måndag 21 september startar höstens omgång av Shiny Goals webinar för er som är anmälda.
 
Tisdag 22 september drar The Windows 10 Tour igång i Stockholm, med efterföljande stopp i Malmö och Göteborg
 
Onsdag 23 september håller Microsoft ett DNA-frukostseminarie för beslutsfattare med Per Lange som föreläsare. Seminariet är fullbokat men den 18 november hålls ännu ett med Beata Wickbom – tipsa dina kunder för inspiration kring DNA. Mötet hålls i Stockholm.
 
För inspiration kring DNA kan du också ta med dina kunder på öppen DNA-visning hos Microsoft. Torsdag 22 oktober är nästa tillfälle, ytterligare tre finns ute för anmälan nu.

 
Nästa fredag 25 september är sista dagen för anmälan till höstens kurser i social selling (start 6 oktober). Kursen hålls under en halvdag i Stockholm samt via Skype, fyra tillfällen. Nästa tillfälle startar 26 januari.

 
Onsdag 30 september hålls utbildningen Azure för Dynamics i Stockholm. Sista anmälningsdag 20 september.

 
Om drygt en månad, 21-22 oktober, är det dags för Microsoft TechDays på Kistamässan i Stockholm. De flesta sessionerna är nu satta och bland talarna återfinns bland andra Paula Januszkiewicz, Marcus Murray, Hasain Alshakarti, Barry Dorrans och många fler. Färdigt schema kan ses på webben 1 oktober.

 
Missa heller inte Pre Confs för TechDays den 20 oktober – åtta heldagsspår att välja mellan för endast 1090 kr.
 
 

* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång​.