​Nu drar hösten igång för de flesta av oss. För dig som vill få en snabb inblick i vad som hänt under sommaren finns bland annat en kort sammanfattning av höjdpunkterna vid WPC samt ett samlat blogginlägg om material, resurser och aktiviteter kring Windows 10. Du har säkert heller inte missat att vi under sommaren även lanserat Office 2016 for Mac och Sway, exempelvis.

Diskussionen på Yammer* har pågått under sommaren, om än i väntat mindre skala. Nu kommer det dock igång mer för var dag som går. Är du ännu inte med i vårt nätverk för svenska partner – gå med! Vill du veta mer om hur det funkar finns länkar sist i detta inlägg.
 
 
Glöm inte att skicka in era nomineringar för årets Partner Awards! Den 1 september är även sista dagen att skicka in era nomineringar. Allt om årets kategorier och kriterier finns här, under Microsoft Partner Awards 2015.
 
Detta händer de kommande veckorna (i urval)
 
Nästa tisdag den 25 augusti är du som är ny i Microsoft Dynamics partnerkanal välkommen till oss i Stockholm för att träffa relevanta personer och få en introduktion till verktyg, resurser, strategier och mer, läs mer och anmälan. Onsdag 9 september hålls också Dynamics partnerdag i Stockholm, vilket du kan läsa mer om på Yammer* (direktlänk).
 
Onsdag 2 september kommer Charlie Gilbert ”Världens bästa säljare av Office 365” till Stockholm igen. Ingram Micro bjuder in till en heldgag i Microsofts lokaler på temat ”Trimma säljprocessen – gör fler affärer!” Läs mer och anmälan
 
Med start måndag 7 september hålls tredagarskursen med fokus på certifieringen 070-347 Enabling Office 365 Services hos Addskills i Stockholm, en paketlösning med komprimerad och rabatterad utbildning samt en certifiering. Anpassad för er som planerar att ta kompetensen Small and Midmarket Cloud Solutions på guldnivå. Läs mer och anmälan
 
Måndag 7 september hålls även Microsoft Partner Practice Enablement Bootcamp focused on Power BI i Addskills lokaler i Stockholm.
 
Med start onsdag 9 september hålls tredagarskursen Mastering Windows in the Small and Medium Business hos LabCenter i Stockholm.
 
Torsdag 10 september hålls Microsoft Partner Day 2015 på Kistamässan i Stockholm. Som nämnt ovan är sista anmälningsdag den 1 september vilket också sista dagen att skicka in era nomineringar för årets Partner Awards – anmäl dig i dag för att säkra din plats.
 
Måndag 21 september startar The Windows 10 Tour i Umeå (utgått) med efterföljande stopp i Stockholm (22/9), Malmö (23/9) och Göteborg (24/9). Under denna heldag arrangerad av Addskills, Cornerstone och Microsoft får du allt du behöver veta om Windows 10, för såväl dig som partner och era kunder.
 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
17 augusti, 2015