Hyvä kumppani,
 
Tervetuloa Suomen MPN -kumppaniblogiin! Täältä löydät ajankohtaisimmat teemat, uutiset ja nostot kumppaniliiketoimintaa sekä keskeisiä tuote – ja ratkaisualueita koskien. Löydät blogista myös päivitykset ja tuoreimmat uutiset eri tapahtumiin liittyen, kuten WPC2015, Ignite, Build-tapahtumat.
 
Olethan tietoinen Microsoftin kumppaneille tarjoamista tuki- ja resurssivaihtoehdoista?  Valmista myynti- ja markkinointimateriaalia löydät käyttöösi osoitteesta www.microsoft.fi/kumppanimateriaalit. Mikäli etsit sinulle sopivaa koulutusta käy tutustumassa kumppaneiden koulutuskalenteriin ja katso myös MVA-luennot www.microsoftvirtualacademy.com -sivulta. Koulutuskalenteri tulee päivittymään tukkureiden ja koulutuskumppaneiden tarjonnalla syksyn aikana. Tällä hetkellä sieltä löytyy kaikki Microsoft Suomen järjestämät koulutustapahtumat sekä tukipalveluiden online-koulutukset. MVA taas pitää sisällään kansainvälisten huippu puhujien ja asiantuntijoiden online-koulutuksia ja live-tilaisuuksia.
 
Mikäli etsit vastausta ongelmaan tai kysymykseen niin voit aina soittaa Kumppanipalveluun, joka auttaa sinua puhelinnumerossa +358 9 817 10444 tai Contact support chatissä. Mikäli kysymyksesi koskee kumppaniprofiilin hallintaa voit käyttää myös Regional Service Centerin suoraa numeroa +49 52411795049 (Silver ja Gold-kumppanit).
 
Hyvää kesän alkua ja pysy linjoilla!
 
Ystävällisin terveisin,
Microsoft Suomen kumppanitiimi