Vietätkö useamman tunnin etsiessä miten uuden ympäristön saisi asennettua palvelimelle ja sitten vielä useamman tunnin asentaessa sen? Aikataulu painaa päälle ja liiketoiminta tarvitsee uuden ympäristön tänään?

 
Azure Marketplacesta saat ympäristön kuin ympäristön pystyyn muutamassa minuutissa. Oracle tietokannoista, MediaWikiin, Djangoon ja WordPressiin, Azure Marketplacessa on yli 3600 esivalmistettua ratkaisua, jotka saat käyttöön hetkessä. Ympäristöt ovat joko Microsoftin tai muiden kumppaneiden rakentamia. Jos omistat jo lisenssit, et maksa muusta kuin pelkästä minuuttikohtaisesta Azure kulutuksesta.
 
Azure Marketplace on edullisin ja kätevin tapa ottaa uusia ratkaisuja käyttöön!
Katso tästä lyhyt video aiheesta, tai tutustu laajemmin Azure ominaisuuksiin Channel9:ssa.
 
 
Monet asiakkaat ovatkin siirtäneet jo merkittävästi työkuormiaan pilveen. Uusien ympäristöjen perustamisessa tai vanhojen migraatioissa on aina kuitenkin tarvetta erilaisille palveluille ja toiminnallisuuksille, joita joutuu määrittelemään mukaan projektiin: palomuurit, tietokannat, varmistukset ja niin edelleen.
 
Katso miten Geotrim on hyödyntänyt Azure Marketplacea. Azure Marketplacen kautta yritys voi toteuttaa korkean käytettävyyden ratkaisun, jossa yrityksen tiedot varmistetaan pilveen ja ovat sieltä palautettavissa mahdollisen vikatilanteen sattuessa. Lue esimerkki siitä miten suomalainen Geotrim toteutti tämän ratkaisun Veeam:in avulla: https://www.veeam.com/success-stories/veeam-cloud-connect-boosts-data-availability-for-company-customers.html