Tässä blogissa käydään lyhyesti läpi Xamarin muutokset Visual Studio lisensseihin sekä miten päästä hyödyntämään uusia etujasi.

Xamarin julkistus:

//Build/ tapahtumassa julkistettiin Xamarin tuotteiden lisääminen osaksi Visual Studio Professional/Enterprise with MSDN lisenssejä.Tämän myötä Visual Studio Professional with MSDN ja Visual Studio Enterprise with MSDN tuotteiden sisältämät kyvykkyydet natiivien mobiiliapplikaatioiden (iOS, Android ja Windows) suunnitteluun, kehittämiseen ja julkaisuun kasvavat merkittävästi.

Visual Studio Professional with MSDN lisenssin etuihin sisältyy nyt Xamarin Studio työkalut joiden avulla pystyt kehittämään natiiveja mobiiliapplikaatioita iOS, Android ja Windows alustoille.

Visual Studio Enterprise with MSDN lisenssi sisältää lisäksi Xamarin lisäomaisuuksia (Embedded Assemblies, Profiler Preview, Test Recorder Preview) sekä 25% alennus Xamarin Test Cloud palveluihin.

Katso tarkempi päivitetty tuotevertailu täältä.

Päivitä Visual Studio Enterprise tasolle Touko-kesäkuun aikana:

Lisäksi 01.05-30.6.2016 on voimassa alennus kampanja Visual Studio Enterprise Step-Up lisenssille. Step-Up lisenssillä voi nostaa nykyisen Visual Studio Professional with MSDN tai Visual Studio Test Professional with MSDN lisenssin Visual Studio Enterprise with MSDN:ksi.

Kysy lisää kampanjasta jälleenmyyjältäsi tai ole yhteydessä Micrsoft yhteyshenkilöösi.

Kumppanilisenssien käyttö:

Kumppaniohjelman kautta kumppanit saavat käyttöönsä Visual Studio lisenssejä omaan sisäiseen tuotekehityskäyttöön, kumppanilisenssit sisältävät myös Xamarin työkalut. Kumppanilisenssien käyttöä koskevat ehdot ovat voimassa myös Xamarin tuotteille, eli ne ovat vain kumppanin sisäiseen kehitykseen ja niitä ei saa käyttää suoraan liikevaihtoa tuoviin asiakasprojekteihin. Katso lisätietoja täältä.