Med start 9-10 mars 2016 körs en ny omgång av workshopen Shiny Goals. Workshopen hålls på Microsofts kontor i Akalla, Stockholm och tillfällena utöver de första två dagarna hålls 24 mars och 14 april. Totalt fyra dagar + tid för hemuppgifter.

Shiny Goals är ett affärsutvecklingsprogram med fokus på er transformation till en lönsam molnaffär. Målet är att hjälpa er komma igång med ert förändringsarbete, bland annat genom hemuppgifter som utförs med den egna verksamheten som utgångspunkt.
 
Hittills har 65 personer från 25 partnerföretag genomfört workshopen i Stockholm och Malmö. Ca 80 personer har också deltagit i den förenklade onlineversion (Shiny Goals webinar) som hittills hållts i två omgångar.
 
De partner som genomfört Shiny Goals workshop vittnar om att Shiny Goals gett dem ny insikt i den egna verksamheten och fått dem att konkret komma igång med sitt förändringsarbete, på ett sätt de troligtvis inte hade gjort annars. Återkommande feedback är att detta är väl investerad tid och mycket proffisigt genomfört, bland det bästa Microsoft erbjudit partner.
 
Den primära målgruppen för Shiny Goals workshop är representanter från ledningsgruppen hos våra SMB-partner såsom VD, försäljningschef och marknadschef eller motsvarande som står inför utmaningen att leda säljare och konsulter till att fokusera på molntjänster. Vi rekommenderar att ni deltar minst två från företaget.
 
För mer information, kostnad och anmälan – se denna presentation som kan hämtas via Yammer*. Sista anmälningsdag är 21 februari.
 
Nytt tillfälle även för Shiny Goals webinar

Med start 18 januari hålls också en ytterligare omgång av den något förenklade onlineversionen, Shiny Goals webinar. Sista anmälningsdag för detta är 17 december. Läs mer samt se hur du anmäler intresse för detta här.

 
 
* Är du inte med i vårt gemensamma Yammer-nätverk än? Microsoft Partner Network Sverige är öppet för alla medlemmar i MPN och förutom den övergripande dialogen finns här flera grupper du kan gå med i för att diskutera och följa ett visst initiativ eller lösningsområde. Använder du inte Yammer idag, här får du tips på hur du kommer igång.
 
20 augusti, 2015